Medová marináda
11. 3. 2021
Medová marináda
2 lyžice oleja, 4 lyžice kečupu, 1 lyžica medu, sojová omáčka, 3 strúčiky cesnaku, cibuľa(najemno nakrájaná), oregáno, bazalka, škorice mletá, soľ
|
Medová marináda - príprava
Marináda je určená prevažne na kuracie, bravčové a hoväzie mäsa.
Všetky uvedené ingrediencie zmiešame. Umyté, nakrájané mäso na plátky, či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používáme slnečnicový, alebo olivový olej, bylinky môžeme použiť čerstvé, alebo sušené.
Všetky uvedené ingrediencie zmiešame. Umyté, nakrájané mäso na plátky, či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používáme slnečnicový, alebo olivový olej, bylinky môžeme použiť čerstvé, alebo sušené.