Tarhoňové rizoto
17. 5. 2020
Tarhoňové rizoto s kuracím mäsom
Suroviny
- 300 g kuracích pŕs
- 500 g tarhone
- 300 g mrazenej zeleninovej zmesi (prípadne kukurica a hrášok)
- 1 cibuľa
- soľ
- vegeta,prípadne bylinky,nasekané maggi,nasekanú petržlenovú vňať
- mleté čierne korenie
Dĺžka prípravy: viac ako 45 min.
počet porcií: 4
Postup
Tarhoňu opražíme na troche oleja, zalejeme vodou a uvaríme. Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji, pridáme k nej kuracie mäso nakrájané na kocky a dusíme domäkka. K zmesi pridáme zeleninu a premiešame. Na záver pridáme tarhoňu a mleté čierne korenie,prípadne bylinky alebo nasekané maggi alebo petržlenovú vňať.