Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájaný na kocky.
Hubový guláš
Hubový guľáš

Ingrediencie
Postup
Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči, ale aj pre vaše chuťové poháriky.
Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
Pridáme pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.
Podávanie: Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.