Tygrie krevety so žltými fazuľami a riasami
Tygrie krevety so žltými fazuľami a riasami

Ingrediencie:
- 10 šedých kreviet s hlavou a pancierom
- 0,5 zelenej papriky
- červená chilli paprička
- 2 vetvičky stopkatého celeru
- červená jarná cibuľka
- 50 ml oleja
- 2 hrste žltých fazulí
- lyžička čierného sezamu
- morské riasy Wakame
- šťava z limetky
- špetka soli
- lyžica sójovej omáčky
- hrsť pažitky
Postup prípravy:
Na panvici rozohrejte olej a vložte nakrájanú zeleninu – papriku, cibuľu, celer a chilli papričku. Pridajte fazule, očistené krevety, sezam a morské riasy. Všetko polejte šťavou z limetky a sójovou omáčkou. Dochuťťe soľou a pridajte pažitku. Všetko dôkladne premiešajte.
Podávajte na veľkom tanieri s nakrájanými limetkami. Na panvici rozohrejte olej a vložte nakrájanú zeleninu – papriku, cibuľu, celer a chilli papričku. Pridajte fazule, očištené krevety, sezam a morské riasy. Všetko polejte šťavou z limetky a sójovou omáčkou.
Dochuťťe soľou a pridajte pažitku. Všetko dôkladne premiešajte. Podávajte na veľkom tanieri s nakrájanými limetkami.