Granatiersky pochod
29. 1. 2021
Granatiersky pochod

Recept mám od mojej maminky a keďže som ho veľmi dlho nerobila, dnes som si veru na ňom pochutila.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks | |
250 g | |
1 ks | |
2 čl | |
1/4 čl | |
podľa chuti | |
2 PL |
Postup
- 1
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a nakrájame na kocky. Medzitým si uvaríme cestoviny. Cibuľu speníme do sklovita na oleji, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ a hneď pridáme zemiaky. Trochu orestujeme. Nakoniec pridáme cestoviny a všetko dobre premiešame. Ja som tanier dozdobila jarnou cibuľkou.